Chimen
Sotati ceapa si usturoiul in ulei de masline. Adaugati restul ingredientelor, in afara de spanac si lasati sa fiarba timp de o ora sau mai mult. Adaug
Preincalziti cuptorul la 180 C. Pentru amestecul de condimente, puneti ingredientele intr-o tigaie la foc mediu. Amestecati timp de cateva minute, pan
Intr-un bol, amestecati mierea cu cei 80 ml din uleiul de rapita, zeama de lamaie, ghimbirul, usturoiul, coriandrul, chimenul, scortisoara, paprika, a
Puneti boabele de fasole intr-un castron si pasati-le bine. Nu trebuie sa devina o pasta, insa majoritatea ar trebui sa fie bine pasate. Adaugati nuci
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugati usturoiul si gatiti timp de un minut. Amestecati incontinuu, ca sa nu se arda. Adaugati pu
Preincalziti cuptorul la 190 C. Pregatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiati cate un capac fiecarei rosii si scoateti miezul si semi
Puneti quinoa intr-un castron mare. Acoperiti cu apa si amestecati bine, pentru a o curata. Varsati apa si repetati procesul. Sotati ceapa si usturoiu
Condimentati pulpele cu sare si piper. Adaugati in blender: chimen, coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, coaja de lamaie, pasta de tomate si apa.
Pentru sos, puneti branza feta, iaurtul grecesc, uleiul de masline, menta, sucul si coaja de lamaie in blender. Amestecati pana cand capata o consiste
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Puneti lintea intr-o tigaie mica si acoperiti cu apa sarata. Cand incepe sa fiarba, micsorati flacara si a
Puneti intr-un borcan uleiul de masline cu patrunjel, sare, piper si restul condimentelor. Inchideti borcanul si agitati-l bine sa se omogenizeze mari
Clatiti lintea si curatati-o bine. Dizolvati turmericul in supa de legume si adaugati peste linte intr-o oala. Aduceti la fierbere, dupa care lasati s
Incingeti ulei intr-o oala si prajiti semintele de chimen pana incep sa pocneasca. Adaugati pudra chili si amestecati. Adaugati repede ardeiul gras, c
Curatati morcovii si taiati-i in bucati. Inveliti-i in folie de aluminiu impreuna cu usturoiul, formand un pachetel. Puneti intr-o tava de copt si apo
Turmericul este un condiment care devine din ce in ce mai popular, datorita calitatilor sale deosebite. Este plin de beneficii nutritionale, lupta imp
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Chimen
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita