Ciorba
Atunci cand locuiesti singur exista si avantaje de necontestat, dar si mici dezavantaje, iar gatitul poate fi uneori o povara mai mare decat ne putem
Pestele prea uleios sau cu iz puternic se poate depune intr-un container din plastic acoperit care se umple cu lapte si se lasa peste noapte la frigid
Alegerea vinului potrivit la masa nu este deloc usoara, fiind recunoscut faptul ca vinurile si mancarea trebuie sa-si sporeasca reciproc calitatile si
Cele mai multe legume si zarzavaturi sunt disponibile mai pe tot parcursul unui an calendaristic, dar in anotimpul rece acest lucru nu mai este intru
Toaca marunt toate legumele. Pune untul in tigaie la topit la foc mic si adauga legumele. Adauga o felie de bacon tocata marunt. Lasa-le pe foc timp d
Ni se aminteste la toate posturile de radio si de televiziune ca excesul de sare dauneaza grav sanatatii. A auzit toata lumea, dar nu stim daca princi
Bucatarie noastra va fi completa doar in momentul in care avem o adevarata colectie de condimente, mirodenii care ofera mancarurilor acel gustul ce le
Se apropie incet dar sigur iarna, si trebuie sa ne aprovizionam cu tot fel de produse pentru timpul friguros. Unul dintre aceste produse sunt ardeii,
Daca avem si oase de vaca, le fierbem in apa in care adaugam sare pentru aproximativ 2 ore si jumatate. In zeama obtinuta dupa strecurarea fierturii s
Frunzele de loboda si ceapa se spala si se curata bine. Ceapa se taie in bucati mici. Intr-o oala cu apa se adauga sarea dupa gust si se pun la fiert
Se pune carnea si cu ceapa taiata in bucati marunte la fiert. Se curata si se spala orezul si tarhonul. Cand carnea este aproape fiarta se adauga orez
Varza se spala putin pentru a se desara si se taie fasii mici. Se taie marunt si ceapa. Se pune dupa la fiert in cei 2 litri de apa. Faina se rumenest
Puiul se curata si se spala, se pune la fiert in 2,5 l apa rece. Se ia spuma de deasupra si se pune sare. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se ada
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 5
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ciorba
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita