Coriandru
Amesteca toate ingredientele pentru marinada intr-un bol. Pune carnea in marinada, acopera bolul si baga-l in frigider peste noapte sau chiar pentru 2
Sotati ceapa si usturoiul in ulei de masline. Adaugati restul ingredientelor, in afara de spanac si lasati sa fiarba timp de o ora sau mai mult. Adaug
Preincalziti cuptorul la 180 C. Pentru amestecul de condimente, puneti ingredientele intr-o tigaie la foc mediu. Amestecati timp de cateva minute, pan
Preincalziti cuptorul la 180 C. Pentru amestecul de condimente, puneti ingredientele intr-o tigaie la foc mediu. Amestecati timp de cateva minute, pan
Intr-un bol, amestecati mierea cu cei 80 ml din uleiul de rapita, zeama de lamaie, ghimbirul, usturoiul, coriandrul, chimenul, scortisoara, paprika, a
Gatiti noodles urmand instructiunile de pe ambalaj. Scurgeti si clatiti bine sub un jet de apa rece. Pregatiti dressingul: amestecati sosul de soia cu
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si adaugati cartofii. Gatiti la foc mediu si, cand se inmoaie, adaugati usturoiul si ardeiul iute. Mai lasati pe
Preincalziti cuptorul la 200 C. Puneti intr-un borcan uleiul de masline, condimentele, coriandrul, sarea si piperul. Puneti capacul si agitati bine, p
Incalziti o tigaie mare, la foc mediu. Adaugati ghimbirul si carnea. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 7 minute sau pana cand carnea este gata. Str
Preincalziti cuptorul la 180 C. Ungeti o tava cu unt si puneti hartie de copt. Coaceti nucile timp de 12-15 minute, pana cand se rumenesc. Lasati la r
Intr-un blender, adaugati 2/3 din cantitatea totala de porumb. Turnati apa, nucile caju, uleiul de masline. Puneti sare si piper dupa gust. Amestecati
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugati usturoiul si gatiti timp de un minut. Amestecati incontinuu, ca sa nu se arda. Adaugati pu
Pregatiti orezul urmand instructiunile de pe ambalaj. Incalziti uleiul intr-o tigaie sau wok. Sotati usturoiul la foc mic. Adaugati ceapa si ardeiul v
Condimentati pulpele cu sare si piper. Adaugati in blender: chimen, coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, coaja de lamaie, pasta de tomate si apa.
Intr-un castron, puneti carnea si amidonul si imbracati bine fasiile. Lasati deoparte intre 30 de minute si 2 ore. Daca lasati mai mult de 30 de minut
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coriandru

Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun