Gem
Se oparesc putin rosiile in apa clocotita, apoi se curata de coaja si se scot semintele, ramanand numai pulpa, apoi se leaga 600 gr zahar cu 1/2 l de
Samburii zarzarelor se sparg si se gusta daca sunt amari. Daca nu sunt amari, se curata de coaja si se vor pune impreuna cu celelalte ingrediente pent
Intr-un vas mare, preferabil de cupru, amestecati strugurii si afinele cu zahar, otet de vin rosu, rozmarin si ghimbir ras. Aduceti amestecul la punct
- Se spala foarte bine smochinele, se taie toate coditele si se lasa la scurs; - Se sectioneaza toata smochinele in 4 parti egale, se pun apoi intr-un
Atentie, folosim doar gutuile bine coapte si nepatate! Le curatam cu un burete mai dur ca sa inlaturam puful, apoi le taiem bucati potrivite cu coaja
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
Cernem faina, adaugam untul, sarea, apa rece, zeama de lamaie si framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si il lasam sa se odihneasc
Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, 2 linguri faina si 3 linguri de lapte si lasam sa creasca. Punem intr-un castron faina si zaharul, adaugam
Delicios, hranitor si racoritor, iaurtul se afla pe lista alimentelor « obligatorii » pentru o nutritie corecta si sanatoasa, in special daca este pro
Cum fructele au inceput sa asalteze pietele, acum este un bun prilej sa inceapa lupta dulceturilor si gemurilor. Cirese, capsuni, prune, zarzari si mu
Se topeste untul pe bain-marie sau in microunde si apoi se lasa sa se raceasca (pana ajunge la temperatura camerei). Se amesteca toate ingredientele (
- Conopida isi poate ameliora mirosul prea puternic prin adaugarea unei felii de paine in oala de gatit; - Uleiul de masline la prima presa nu trebuie
Sursa de sanatate si vitalitate, prunele ne imbie de fiecare data prin aroma si culoarea lor. Foarte raspandite in acest sezon, aceste fructe reprezin
Batem galbenusurile cu zahar si zahar vanilat pana se topeste zaharul, dupa care se adauga faina si la sfarsit albusurile batute spuma, incorporand to
Se adauga intr-un bol cele trei galbenusuri, faina, untul, zaharul pudra, cana de lapte si plicul cu zahar vanilat si se amesteca pana se obtine aluat
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Gem
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita