Miel
Pastele e prilejul perfect de a iesi la iarba verde. Ce poate fi mai placut decat sa te bucuri de primavara, alaturi de familie si prieteni si un cos
Carnea de miel se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se taie in bucati mai mari. Dupa ce s-a calit
Incingeti uleiul intr-o oala cu capac sau intr-un cuptor olandez, daca aveti. Rumeniti uniform bucatile de carne de miel. Luati carnea cu o paleta si
Spalati si tocati frunzele de menta. Puneti toate ingredientele intr-un castron. Amestecati bine si lasati 30 de minute sa se intrepatrunda aromele. T
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Legati pulpa cu sfoara alimentara si faceti in jur de 20 de crestaturi suficient de adanci in carne, apoi
Intrebarea cea mai des intalnita in aceasta perioada este: Ce gatesti bun de Paste? In general, se aleg retetele arhicunoscute: oua rosii, oua umplute
De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca friptura de miel. Mai suculenta sau mai uscata, mai crocanta sau mai moale, ea poate fi servita atat simpl
1. Mere - ajuta la detoxifierea ficatului; - stimuleaza producerea salivei, scazand astfel nivelul bacteriilor din cavitatea bucala; - sucul de mere,
Ca orice alta bucatarie, si cea din Tara Galilor a suferit mai multe influente de-a lungul timpului, dar si-a pastrat principala trasatura, si anume g
Daca ti-a ramas din friptura de miel de la Paste, iata niste sfaturi practice pentru a nu o irosi. Depozitata in conditii bune, o poti folosi apoi far
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane apa curata. Se pun in apa cu otet si sare timp de 30 minute pentru a iesi eventualele mirosuri. Se f
Morcovii se curata de coaja, se spala, se scurg bine si se taie pe lungime si latime rezultand 8 lamele potrivit de groase. Ardeii se curata, se spala
Carnea se parleste la flacara, se spala bine cu apa rece, se scurge si se dezoseaza, taind-o in cuburi. Se pune intr-un vas uleiul si se incinge. Buca
Pulpa de miel se parleste bine, se spala si se sterge bine cu servet de hartie absorbant. Cu ajutorul unui cutit cu varful foarte bine ascutit si subt
Intr-o tigaie se pune uleiul sa se incinga. Se presara rozmarinul, cimbrul, putina sare si putin piper. Se pune pulpa de miel in tigaie si se rumenest
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Miel
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob