Pesmet
Puneti amidonul intr-o craticioara medie. Adaugati 250 ml lapte amestecand in continuu cu telul pana ce amidonul se dizolva complet. Adaugati laptele
Carnea Carnea de vitel este alegerea traditionala in Viena, desi in zonele rurale se foloseste cea de porc, mult mai ieftina. Desigur, snitelul poate
Rupeti varfurile frunzelor de anghinare si indepartati tulpinile. Spalati-le si lasati-le la scurs. Tinand aghinarea de baza, izbiti-o de o suprafata
Intr-un castron, amestecati fulgii de ton cu mustarul, ouale, zeama de lamaie, sarea, piperul si 25 grame pesmet. Modelati 8 chiftele si lasati-le deo
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Taiati ceapa in 4, apoi feliati grosier si separati foile. Intr-o tigaie adanca, incingeti 1 lingura de ul
Fierbeti apa cu sare intr-o oala si adaugati prazul. Gatiti prazul pana se inmoaie si se lasa la fund. Scurgeti bine si tamponati cu servete absorbant
Separati coastele pentru a obtine 12 portii mici. Bateti carnea cu ciocanul pentru snitele pe ambele parti, ca sa se fragezeasca. Bateti galbenusurile
Amestecati piureul de cartofi cu ceapa verde, ceapa prajita si carnea de vita tocata gatita. Asezonati cu sare si piper. Formati chiftelute de marimea
Se framanta un aluat neted, elastic si nelipicios din oua, faina si 1 praf de sare. Aluatul se imparte in doua parti identice care se intind, pe planu
Fierbem spanacul in apa cu sare, apoi il punem la scurs. Morcovii curatati si spalati ii punem intr-o alta cratita la fiert. Tocam ceapa marunt si o p
Dupa ce se spala si se scurge de apa, pieptul de curcan se unge cu zeama de lamaie. Apoi, cu un cutit, se taie pe lungime un buzunaras la mijlocul pie
Pregatirea umpluturii: Se caleste ceapa tocata in unt, se adauga ficateii de pui si se prajesc pana cand nu mai iese sange din ei atunci cand se intea
Din cartea cu retete de slabit in limba franceza "Cuisine minceur" (Ed. Hachette, 2002), am ales un desert de sezon care este pe-atat de delicios pe c
Se prepara mai intai sosul tartar. Castraveciorii se taie cat mai fin si se scurg bine, dupa care se amesteca cu maioneza. Se incorporeaza smantana si
Carnea de porc se amesteca bine cu afumatura tocata. Se fierb ouale tari, se decojesc si se lasa sa se raceasca. Carnea tocata de porc amestecata cu a
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pesmet
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita