Pesmet
Pentru spuma: avocado se mixeaza impreuna cu banana si cu mierea. Se asaza in cupe si fiecare cupa se acopera cu film alimentar si apoi se introduc in
Topiti untul (margarina) intr-un vas pe care fie il introduceti in cuptorul cald, fie in cuptorul cu microunde. Ungeti cu unt (margarina) o tava (dime
Cartofii se curata si se pun intr-un vas cu apa la fiert. Se sareaza si se fierb aproximativ 20 min. Se scurg bine de apa, se adauga laptele fierbinte
Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie fin. Preparam un sos alb din 250 ml lapte, 1 lingura de faina si 1 cubulet de unt, putina sare si pipe
Amestecam apa cu sucul de fructe si adaugam fructele uscate. Lasam 2-3 ore in repaus. Punem apoi restul de ingrediente, omogenizam bine si formam din
Alegem ciuperci mai mari, le curatam si le spalam bine, apoi le scoatem piciorusele pe care le tocam marunt. Ceapa o curatam, o tocam fin si o calim i
Fierbem taieteii in apa clocotita cu putina sare si cand sunt gata ii trecem printr-un jet de apa rece ca sa nu se lipeasca intre ei si ii lasam la sc
Curatam conopida, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o fierbem in apa cu laptele si putina sare. O scurgem bine si o asezam intr-un vas uns cu
Fierbem cartofii in coaja, ii lasam apoi la racit si ii curatam. Ii taiem in doua, pe orizontala si le scobim miezul cu o lingurita, lasand pereti de
Calim merele taiate in cubulete, impreuna cu 100g zahar si scortisoara. Le lasam apoi la racit. Amestecam galbenusurile cu zaharul si vanilia pana obt
Curatam aripioarele, le parlim putin la flacara aragazului, le spalam si le scurgem de apa. Le punem intr-un castron si turnam peste ele berea, otetul
Amestecam faina cu praful de copt. Ungem forma cu unt si o presaram cu pesmet. Preincalzim cuptorul. Amestecam bine untul cu zaharul, coaja de lamaie
Spalam vanata si o taiem felii subtiri, in numar cu sot. Presaram cu sare feliile de vanata si le lasam 10-15 minute la scurs, dupa care le presam uso
Pentru foi, amestecam galbenusurile cu zaharul, vanilia si zeama de lamaie, pana se dizolva zaharul. Adaugam faina, nucile si albusurile batute spuma.
Indepartam piciorusele ciupercilor, le spalam si le scurgem bine de apa. Amestecam intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat marunt, 1 ou, casca
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Pesmet
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Semintele paradisului
Semintele paradisului (Aframomum melegueta) sunt inrudite cu ghimbirul si provin din familia Zingibe...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita