Untura
Se curata cartofii si se rad pe razatoarea mica (trebuie sa devina o pasta). Se amesteca bine cu faina, ouale, sare si piper. Se amesteca apoi cu bran
Condimentati faina cu sare, piper, paprika si faina de mustar. Dati feliile subtiri de ficat prin faina. Incingeti o tigaie la foc mediu si adaugati o
Maestrii culinari din Romania, care sunt specializati pe bucataria noastra traditionala, ar trebui sa se puna foarte serios pe treaba, sa invete o lim
Un regim alimentar echilibrat este cu siguranţă drumul cel mai scurt către o viaţă sănătoasă, mai ales atunci când se încearcă eliminarea surplusului
Spalam carnea si o portionam. Curatam legumele si carnea, le spalam si le punem la fiert pentru 20 de minute. Scoatem bucatile de carne, le trecem pri
Dietele cu aport marit de grasimi sunt de regula asociate cu cresterea riscului de boala, in special pentru afectiunile sistemului circulator sau chia
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
- Nu apelati niciodata la pastile de slabit sau alte formule care includ aportul de substante chimice in organism fara consultarea prealabila a medicu
1. Nu va temeti sa folositi sarea, zaharul sau untura in retetele voastre. In cantitati moderate nu pot dauna sanatatii daca se alterneaza meniurile z
In Evul Mediu, tehnicile folosite in bucatarie difereau foarte mult, in functie de starea materiala a celor care locuiau fie in castele prevazute cu b
Se freacă bine untul, se adaugă ouăle întregi unul câte unul. Se pune zahărul amestecând mereu, apoi făina, zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Formel
Se pune untura în lapte într-o crăticioară, pe foc, să dea un clocot, apoi se toarnă peste făină într-un castron. Se amestecă bine, adăugând bicarbona
Ni se recomanda adesea sa renuntam la uleiul de floarea sorelui, cu care suntem obisnuiti, si sa folosim altceva mai sanatos pentru gatit. Altceva ce?
Varza se spala putin pentru a se desara si se taie fasii mici. Se taie marunt si ceapa. Se pune dupa la fiert in cei 2 litri de apa. Faina se rumenest
Se dizolva drojdia in laptele incalzit in prealabil. Se adauga cateva linguri de faina, se amesteca si se lasa sa creasca. Se freaca spuma doua galben
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Untura
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita