Desert
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Desfaceti aluatul de patiserie si rulati-l cu sucitorul de 2-3 ori pentru a-l subtia putin. Tapetati o tav
Taiati pepenii in doua, scoateti semintele si faceti bilute cu ajutorul unei lingurite speciale. Daca nu aveti o asemenea lingurita, puteti taia miezu
Profitam din plin de fructele de sezon si preparam deserturi delicioase cu zmeura si afine. Inspira-te din galeria foto de mai jos sau incearca retete
Amesteca biscuitii sfaramati cu untul si preseaza-i pe marginile unei tavi pentru a crea forma placintei. Las-o la racit pentru 10 minute. Topeste unt
Puneti bananele si curmalele intr-o tava de copt de aprox 20 x 30 cm. Stropiti cu esenta de vanilie si ulei de cocos. Coaceti la 190 grade timp de 35-
Spalati rapid 500 gr capsuni sub jet de apa rece si curatati-le de codite. Taiati capsunile in doua si puneti-le intr-un castron cu 60 gr zahar si zea
Preincalziti tigaia antiaderenta la foc mediu spre tare. Intre timp, amestecati intr-un bol faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si zah
Pentru aluat: Frecati untul cu zaharul, dupa care incorporati oul si apoi faina. Rupeti aluatul in bucati mici, pe care le puneti in forma de mini-tar
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castron mare, amestecati cu telul toate ingredientele uscate: faina, zaharul, pudra de cacao, scor
Uleiul se pune la incins in wok. Separat, intr-un bol, se amesteca faina cu apa si se adauga sarea. Banana curatata si taiata in bucati se trece prin
Intr-o craticioara, lasati gelatina la inmuiat 2 minute (in cei 60 ml apa). Adaugati laptele si cafeaua instant si incalziti la foc mediu, amestecand
Topiti untul incet la baie de aburi, apoi adaugati zaharul si asigurati-va ca se dizolva inainte de a pune si coaja de lamaie, zeama de lamaie si oual
Amestecati toate ingredientele (cu exceptia ciocolatei) intr-un castron mare. Formati din amestec aprox. 10 jumatati de oua si asezati-le pe o tava ta
Pentru untul de lamaie: Frecati untul cu zahar. Adaugati ouale batute, zeama si coaja de lamaie. Gatiti la baie de aburi pana se ingroasa: aprox. 15 m
Intr-un castronel, amestecati laptele cu colorantul alimentar. Adaugati fulgii de cocos si amestecati bine pana se coloreaza uniform. Lasati deoparte.
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Desert
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata