Frisca
Curatam pepenele de coaja il taiem cubulete mai mari intr-un bol si incepem sa-l pasam cu blenderul. Dupa ce am obtinut un piure mai lichid, adaugam z
Mixam in blender zmeura cu zaharul si sucul de la o limeta pana se face piure. Adaugam iaurtul si omogenizam, apoi completam cu frisca batuta si amest
Pare haios la prima vedere sa auzi faptul ca celebrul practicant de arte martiale ar fi descoperit si promovat o dieta aparte, relativ diferita de cel
Intr-un vas freci spuma zaharul cu galbenusurile pana cand se formeaza spuma. Adaugi treptat laptele rece si pui vasul pe foc mic, amestecand energic
Se curata piersicile si se taie pulpa de pe sambure. Dupa curatare vei obtine cam 1kg. Se adauga zaharul pudra. Daca aveti piersici dulci tare, puneti
1 Curmalele se fac piure la mixer si se amesteca apoi cu faina si untul la viteza medie 2 Laptele praf se pregateste la foc pana ce ajunge la clocot s
Spala bine fructele. Taie coditele si frunzele fructelor cu ajutorul unui cutit numai dupa ce ai spalat capsunile. Astfel apa nu intra in capsuni. Mix
Se pune la fiert apa, si se toarna deasupra sarea. Cand da in clocot se adauga cana de faina, amestecindu-se constant pana devine o pasta omogena. Dup
Putin diferita de alte bucatarii traditionale din Europa de Est, bucataria poloneza este un amestec de traditii culinare slave si germanice, foarte pr
1 Pregatiti gelatina in apa fierbinte si puneti-o deoparte; 2 Batetit albusul de la oua si puneti-l la frigider pana ce e ferm; 3 Faceti o compozitie
Amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul si le frecam bine pana se topesc cristalele din zahar si apare spuma. Adaugam coaja si zeama de la 2 lamai
Freaca galbenusurile cu zaharul pana obtii o crema. Apoi adauga laptele, in fir subtire si mixeaza in continuare pana termini toata cantitatea. Proced
Pentru obtinerea blatului: puneti faina cernuta intr-un bol, adaugati o ceasca de zahar, 2 lingurite de praf de copt, un varf de sare si o ceasca cu n
Se amesteca bine zaharul cu laptele si cu ouale, se pune la foc mic si se amesteca, pana ce va da in clocot. Intre timp alunele se prajesc si se pisea
1 Incalziti bine cuptorul (160-165 grade Celsius e numai potrivit); 2 Topiti intai untul, la foc mic, intr-o tigaie mai incapatoare; 3 Fie folositi un
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Frisca
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci