Piper
Guliile se scobesc.Se toaca ciupercile si se amensteca cu usuroi si ceapa tocate respectiv restul de la gulii. Le asezam in borcan iar printre ele gol
Curatam si spalam bine legumele. Taiem prazul in bucati de 2 cm. Il punem intr-o cratita la calit in ulei. Cand prazul incepe sa se ingalbeneasca, ada
Cunoscut in comert si sub denumirea de Rooibos, ceaiul rosu provine de la o planta cultivata cu preponderenta in Africa de Sud, din care se poate obti
Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Incalzim uleiul intr-o cratita si punem carnea sa se rumeneasca. Adaugam cepele intregi, curatate si le
Curatam carnea de pielite si tendoane, apoi taiem pieptul si pulpele in bucati de circa 3cm. Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Amestecam i
Topim intr-o cratita pe foc 150g margarina, apoi o amestecam impreuna cu faina. Adaugam treptat laptele rece si incorporam albusurile in spuma. Vom ob
Spalam carnea si organele, le taiem in cuburi si le inabusim in ulei, impreuna cu boiaua. Adaugam apoi 100ml apa. Curatam ardeii, ii taiem in fasii, i
Desfacem broccoli si conopida si buchetele aproximativ egale ca marime. Fierbem buchetelele impreuna in apa sarata, timp de 5 minute. Punem buchetele
Spalam carnea de vita si o lasam sa se scurga bine. O taiem in bucati mai mici, in asa fel incat sa avem cate 2 bucati de persoana. Incalzim uleiul in
- Se spala fileul de peste in apa rece, se lasa la scurs, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si se pune deoparte pe un platou; - Se toaca ceapa si m
- Se incinge uleiul de masline la foc mediu intr-o tigaie larga si inalta si se adauga aici ceapa tocata, morcovii tocati, siropul de rodie si chimion
Fierbem cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare 15 minute. Scurgem apa si, dupa ce se racesc, ii curatam de coaja si ii taiem felii. Separat, taiem ce
Amestecam branza de capra impreuna cu doua treimi din semintele de anason, cu mierea si cu un praf de piper. Decupam foile rotund, punem pe fiecare pu
Punem graul bulgur sau arpacasul sa se umfle in supa calduta timp de 30 de minute. Tocam ceapa si cimbrul, taiem dovleceii si lamaile. Calim ceapa in
Taiem calamarii rondele de 2 cm grosime. Facem o marinata din 3 linguri zeama de lamaie, sare, piper, putin ulei de masline si patrunjel. O turnam pes
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Piper
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob