Sparanghel
Mai toata lumea ne spune sa consumam cat mai multe legume. Mama, doctorul de familie, nutritionistii ne sfatuiesc sa includem in dieta zilnica multe f
1. Soia - contine foarte multe proteine; - reduce colesterolul si previne afectiunile arterelor, asadar diminueaza riscul aparitiei atacurilor cerebra
Ceea ce mancam ne influenteaza viata intr-un mod sau altul. Daca unele produse au impact asupra nivelului de stres, altora li se datoreaza starea noas
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Conopida se curata de frunze, se spala si se desface in buchetele mici. Ciupercile se curata, se spala si se taie
Sparanghelul se cultiva de mai bine de 2 milenii in spatiul mediteranean. El mai este denumit si leguma regala, datorita Regelui Ludovic al XVI-lea al
Sparanghelul este renumit pentru gustul sau asemanator cu al conopidei. Gatit la aburi, prajit, la cuptorul cu microunde, el este o adevarata delicate
Daca folositi sparanghel verde din conserva, timpul de preparare se scurteaza. Daca totusi optati pentru sparanghelul verde in stare proaspata, acesta
Sparanghelul se curata de coaja si se inlatura partea care intra in pamant. Intr-un vas mai mare se pune apa cu putina sare la fiert, se adauga cubul
Sparanghelul se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita in care s-a dizolvat 1 varf de cutit de sare si 1 varf de lingurita de zahar. Dupa fierbere
Mai poti uneori auzi din intamplare comentarii pozitive la adresa unor persoane cu aspect modest, dar o piele si un ten de invidiat, multe dintre noi
Ouale se bat cu o furculita, se adauga sare si piper dupa gust, smantana lichida si parmezanul ras. Intr-o tigaie se topeste putin unt. Se ia intr-un
Odata cu natura, propriul nostru organism cunoaste o puternica revitalizare la inceput de primavara, iar daca intelegem acest lucru si ii si raspundem
Legumele se curata, se spala si se pun deoparte. In cazul in care sparanghelul este propaspat, se incepe pregatirea lui. Se curata si se taie in asa f
Un aliment mai putin prezent la mesele romanilor, sparanghelul este o asa-numita leguma-minune, incarcata de proteine, vitamine si minerale si foarte
Curatam sparanghelul taindu-i fiecarui betisor un fir din partea inferioara. Il spalam si il punem in apa clocotita cu putina sare. Il lasam sa fiarba
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sparanghel
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita