Usoara si gustoasa
Se amesteca sosul de soia, otetul balsamic, uleiul, si piperul. Nu se adauga sare deoarece sosul de soia contine sare suficienta. Perele se spala si s
Prazul se curata, se spala, si se taie fin dupa care se inabusa intr-un vas in care a fost topit untul. Se inabusa la foc redus, amestecand mereu, tim
Cu o seara inainte de a prepara acest aperitiv preparati o coca din faina, lapte caldut, drojdie de bere uscata si un praf de sare. Se amesteca aceste
Fierbeti orezul in apa sarata, scurgeti si lasati sa se raceasca. Bateti ouale, adaugati sare, piper, verdeturile si celelalte condimente. Zucchini se
Curatam ghimbirul si il taiem in jumatate. Curatam morcovii si ii taiem in cubulete. Ii fierbem impreuna cu ghimbirul 20 de minute in supa, apoi indep
Fierbem ouale tari, le curatam si le taiem in doua. Taiem sunca. Spalam germenii si ii scurgem. Taiem verdeata si o asezam intr-un vas alaturi de germ
Fierbem pastele in apa cu sare, adaugam si mazarea in ultimele 3 minute, apoi scurgem totul. Taiem ardeii cubulete si amestecam totul. Amestecam otetu
Batem albusurile spuma, apoi incorporam zaharul si batem spuma bine, pana devine lucioasa. Adaugam frisca si incorporam usor piureul de capsuni, astfe
Aluatul se face usor, prin inglobarea usoara a untului tinut la temperatura camerei in faina. Ulterior se aduga galbenusul, praful de sare si apa, ame
Se pregateste maiaua : Drojdia se freaca pana la lichefiere cu o lingurita de zahar. Se dizolva in 3-4 linguri de lapte caldut. Se pune un praf de fai
Prunele se spala bine si se pun la inmuiat pentru cca 1 ora. Se scurge apa in care au stat si se pun apoi la fiert in apa rece, intr-un vas in care se
Maiaua se obtine astfel: se amesteca drojdia cu o lingura de zahar, o lingura de faina si 2-3 linguri lapte caldut. Se lasa la dospit, la loc caldut,
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Legumele se spala si se taie la ¾ din inaltimea lor. ¼ din fiecare leguma va juca rolul de capac. Dovleceilor si vine
Pastele se fierb intr-o oala mare cu multa apa pe care am sarat-o. Timpul de fierbere este cel indicat pe cutie si ar fi bines a nu il depasiti. Paste
Pieptul de pui se taie longitudinal. Fiecare jumatate se pregateste in asa fel incat grosimea lui sa nu fie prea mare. Dupa ce se subtiaza si pentru a
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Usoara si gustoasa
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita