Coaja de lamaie
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius si ungeti o tava pentru 10 briose. Bateti untul cu miere si vanilie. Adaugati ouale, unul cate unul, batand
Intr-o tigaie medie puneti apa la fiert si amestecati ghimbirul. Adaugati quinoa si amarant. Lasati sa fiarba la foc mediu timp de 3 minute. Adaugati
Tocati broccoli in buchetele mici. Puneti la fiert alaturi de o lingura de sare. Fierbeti timp de 2-3 minute. Fierbeti pastele conform instructiunilor
Preincalziti cuptorul la 180 C. Ungeti o tava cu unt si puneti hartie de copt. Coaceti nucile timp de 12-15 minute, pana cand se rumenesc. Lasati la r
Fierbeti pastele urmarind instructiunile de pe ambalaj. Taiati ceapa in forma de inele si sotati pana cand devine translucida. Adaugati sucul si coaja
Preincalziti cuptorul la 180 C. Puneti hartie de copt intr-o tava de 23 cm si ungeti marginile cu putin unt. Bateti untul cu zaharul pana cand se inmo
Amestecati crema de branza pana cand devine foarte moale, apoi adaugati frisca, iaurtul, zaharul, sucul si coaja de lamaie si lichiorul. Taiati 200 gr
Preincalziti cuptorul la 190 C. Tocati marunt spanacul si ceapa. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti ceapa pentru 1-2 minute. Adaugati spanacul
Condimentati pulpele cu sare si piper. Adaugati in blender: chimen, coriandru, usturoi, ghimbir, ardei iute, coaja de lamaie, pasta de tomate si apa.
Pentru sos, puneti branza feta, iaurtul grecesc, uleiul de masline, menta, sucul si coaja de lamaie in blender. Amestecati pana cand capata o consiste
Taiati sparanghelul in bucati de 2-3 cm lungime. Puneti apa la fiert intr-o oala si fierbeti sparanghelul pana se inmoaie putin, cam 4 minute. Scurget
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Tapetati cu hartie de copt o tava de 20 x 20 cm. Topiti intr-o craticioara untul cu zahar, miere, vanilie
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-o tigaie mare la foc mediu, gatiti baconul pana devine crocant. Scurgeti grasimea si maruntiti-l. Int
Puneti bucatile de pui intr-un castron. Condimentati cu sare, lamaie si lime (zeama si coaja). Lasati la marinat in frigider macar 2 ore, preferabil p
Amestecati toate ingredientele pentru salata intr-un castron. Stropiti cu ulei de masline, adaugati coaja de lamaie si stoarceti zeama de lamaie deasu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de lamaie

Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun