Fasole
Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Taie fiecare tortilla in cate 3 fasii, pe lungime. Scurge porumbul si fasolea neagra, apoi clateste-le. Pune
Vrem sau nu, superstitiile fac parte din viata noastra. Pe unele ni le transmit parintii, iar pe altele le aflam prin mass-media. Stiai insa ca sunt s
Pune uleiul intr-o tigaie mica, la foc mediu. Cand s-a incins, caleste usturoiul, amestecand din cand in cand. Ia tigaia de pe foc in momentul in care
Macaroanele cu branza sunt un preparat destul de popular si de simplu, insa asta nu inseamna ca trebuie sa le gatesti mereu la fel. Iata cateva moduri
Preincalziti cuptorul la 200 C. Ungeti o tava de copt si asezati primul strat de cartofi. Presarati un strat de branza. Continuati cu restul de cartof
Puneti boabele de fasole intr-un castron si pasati-le bine. Nu trebuie sa devina o pasta, insa majoritatea ar trebui sa fie bine pasate. Adaugati nuci
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugati usturoiul si gatiti timp de un minut. Amestecati incontinuu, ca sa nu se arda. Adaugati pu
Puneti quinoa intr-un castron mare. Acoperiti cu apa si amestecati bine, pentru a o curata. Varsati apa si repetati procesul. Sotati ceapa si usturoiu
6. Vitamina D Organismul nostru produce vitamina D atunci cand pielea este expusa la soare. Aceasta ajuta la absorbtia calciului si la cresterea oasel
Pregatiti orezul urmand instructiunile de pe ambalaj. Incalziti uleiul intr-o tigaie sau wok. Sotati usturoiul la foc mic. Adaugati ceapa si ardeiul v
Mancarurile vegetariene pot fi la fel de gustoase si satioase precum cele pe baza de carne. In plus, sunt si mai sanatoase. Iata cateva secrete care t
Stim cu totii ce inseamna masa de Craciun: o multime de bunatati de la care nu te poti abtine. Ca sa fii in cea mai buna forma, incepe de acum o dieta
Atunci cand ai nevoie de o doza de energie, nu te grabi spre a treia ceasca de cafea. Alege unul dintre urmatoarele alimente. 1. Ceai Daca simti ca ai
Cand te gandesti la bucatariile internationale nu-ti pui problema cat de sanatoase sunt, ci cat de gustoase. Totusi, unele dintre ele sunt mai prieten
Clatiti boabele de fasole cu apa rece si alegeti-le. Puneti-le intr-un vas mare si acoperiti cu apa. Lasati la inmuiat pentru cel putin 4 ore. (Ca sa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Fasole

Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun