Branza dulce
Amestecati firimiturile de biscuiti cu untul topit si intindeti uniform pe fundul unei forme de tarta cu fund detasabil (diam 18 cm) si tineti la frig
Intr-un vas se pune apa si zaharul pudra la fiert. Se lasa vasul pe foc pana ce apa clocoteste si zaharul se topeste. Se reduce focul la minimum si se
Cuptorul se incalzeste la 180ºC. Branza de vaci se cauta sa fie mai vascoasa si bine scursa. Galbenusurile se separa de albusuri. Intr-un castron se p
Cuptorul se incalzeste la 180°C si pregatiti 6 forme din silicon pentru briose. Ciocolata se rupe in bucati si se topeste fie la bain-marie fie in cup
- Se incinge cuptorul la peste 200 de grade; - Se curata, se spala si se taie prazul marunt; - Se rumeneste bine prazul la foc mic pentru 10 minute in
Dizolvam drojdia in putina apa calda. Punem faina pe planseta, drojdia in mijloc si adauga zaharul, untul topit, 3 galbenusuri, 4 albusuri (batute spu
Indepartam piciorusele ciupercilor, le spalam si le scurgem bine de apa. Amestecam intr-un castron branza de vaci cu mararul tocat marunt, 1 ou, casca
Mixam branza dulce cu untul si cu telemeaua data pe razatoarea mica. Adaugam patrunjelul verde, piper, sare si omogenizam bine. Ungem o forma de chec
Pentru blat, framantam un aluat din faina, untul moale, 1 ou, 100g zahar si un praf de sare. Invelim aluatul intr-o folie si il lasam la rece o jumata
Pentru blat se sfarma biscuiti si se amesteca impreuna cu zahar. Peste biscuiti se adauga untul topit si se framanta pana se obtine un aluat consisten
Aprindem focul la cuptor. Frecam untul spuma cu zaharul si sarea. Adaugam treptat galbenusurile, smantana si faina si framantam un aluat, pe care il l
1 Branza, smantana si untul se dau bine la mixer pana ce obtinem o crema pufoasa de branza, care se lasa 15 minute la frigider; 2 Miezul de nuca de co
Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul si apoi se adauga branza, albusurile batute spuma, stafidele si coaja de lamaie. Se adauga pastele fiert
Pregatim compozitia pentru clatite si o dam 30 de minute la rece sa se odihneasca. Coacem clatitele. Va vor iesi 9 clatite. Amestecati toate ingedient
Branzeturile au devenit o moda in ultima vreme, cel putin asa am eu impresia. Se poate initia o adevarata dezbatere cu privire la locul branzeturilor
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Branza dulce
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita