Chimen
Incingeti uleiul de masline. Caliti ceapa si usturoiul 6 min. Adaugati chimenul, turmericul, scortisoara, mierea, piperul si morcovii. Adaugati apa ca
Taiati rosiile in 2 si presarati putina sare pe interior. Intoarceti-le cu fata in jos si lasati sa se scurga. Amestecati usturoiul cu chimenul si boi
Tocati rosiile in bucati mici si puneti-le intr-o tigaie adanca. Dati la foc mediu si adaugati si restul ingredientelor. Aduceti la fierbere, micsorat
Puneti toate ingredientele intr-o cratita, aduceti la fierbere, acoperiti si fierbeti la foc mic 20 min. Lasati la racit, apoi pasati foarte fin. Rein
Spalati orezul sub jet de apa rece si scurgeti bine. Intr-o tigaie, incingeti uleiul si caliti usor ceapa cu usturoiul, pana se inmoaie. Adaugati orez
Preparati marinata, utilizand toate ingredientele in afara de inima si amestecati-le bine. Curatati inima, inlaturand toata grasimea. Taiati cubulete
Spalati orezul in apa rece si scurgeti bine. Fierbeti in suficienta apa, pana se inmoaie la exterior, dar nu complet (aprox. 11-12 minute). Luati de p
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga usturoiul, chimenul si boia de ardei. Adaugam carnea de mangalita taiata in cuburi si o frigem. Stoarcem var
Curry este la baza un sos indian picant, pregatit cu diverse condimente si raspandit cu mici diferente intr-o mare parte a Asiei de Sud si Sud-Est, in
Incingeti untura intr-o tigaie. Adaugati carnea de porc si sotati usor. Scoateti carnea si puneti-o intr-o cratita. Scurgeti din untura, lasand aprox.
Taiati pulpa de miel in bucati de aprox 2 cm si puneti-le intr-un castron. Adaugati toate condimentele si o lingura de ulei si amestecati bine. Acoper
Incingeti uleiul intr-o oala cu capac sau intr-un cuptor olandez, daca aveti. Rumeniti uniform bucatile de carne de miel. Luati carnea cu o paleta si
Curatati cateii de usturoi si taiati-i in jumatati. Taiati lamaia in 8. Scurgeti si clatiti maslinele; taiati un capacel la capatul fiecarei masline.
Utilizat de foarte mult timp, fiind mentionat chiar si in Vechiul Testament, chimenul se regaseste cu precadere in preparate vietnameze, mexicane, ame
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si puneti frunza de dafin la foc mediu spre tare, aprox. 2-3 minute. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati pana
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Chimen
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita