Orez
Parmezanul este un ingredient fara de care multi bucatari nici nu se apuca de gatit. Fie ca-l folosesc pentru un orez, biscuiti sau pur si simplu pent
Clementinele nu sunt doar un snack delicios pe timpul iernii, ci ele pot fi folosite in diverse retete. Atunci cand ai cumparat prea multe si nu ai ce
Atunci cand ti-e pofta de mancare chinezeasca, nu trebuie neaparat sa comanzi sau sa mergi la restaurant. Trebuie doar sa-ti adaptezi putin retetele c
Incingeti un strat de 2,5 cm de ulei de masline in friteuza la 180 grade Celsius - nu lasati sa fumege! Fierbeti orezul neclatit timp de 20 de minute.
In timpul saptamanii nu ne permitem luxul de a pregati o masa copioasa pentru pranz, caci suntem la serviciu. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa c
Incalziti supa. Razuiti sfecla murata si pasati jumatate din cantitate in robotul de bucatarie. Pastrati separat sfecla rasa si piureul de sfecla. Inc
Rosiile sunt sanatoase, delicioase si foarte versatile. Nu-i de mirare ca foarte multa lume alege sa faca suc de rosii in casa. Te-ai decis si tu sa-l
Multe supe au un continut scazut de calorii si sunt pline de vitamine si proteine, in special cele de legume, cum ar fi fasolea neagra. Supa poate fi
Sosul pesto este delicios si merge foarte bine cu pastele, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te limitezi la atat. Acesta poate fi consumat in mai mul
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Puneti pe foc laptele cu smantana, zaharul, coaja de portocala, scortisoara si pastaia de vanilie. Aduceti
Topiti untul la foc mic. Adaugati ceapa si sotati pana se inmoaie si devine transparenta. Turnati vinul si lasati sa scada la jumatate, apoi adaugati
Iaurtul poate fi consumat in orice moment al zilei, de la micul dejun pana la ultima gustare. Este un ingredient foarte versatil, care nu trebuie sa-t
Maruntiti carnea tocata in robotul de bucatarie si lasati deoparte (cu tot cu zeama lasata). Incingeti uleiul si sotati ceapa cu ardeii iuti pana se i
Topiti untul si caliti ceapa tocata pana se rumeneste, aprox. 5 minute. Intr-o oala mare, puneti rosiile, orezul si apa cu sare. Aduceti la fierbere l
Incingeti o tigaie adanca la foc mediu si adaugati 15 ml ulei de masline. Adaugati ciupercile si prajiti-le pana se inmoaie. Stropiti cu putin coniac
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Orez
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita