Reteta briose
Briosele cu afine sunt delicioase, iar cel mai bine este sa le faci vara, cand gasesti afine proaspete, in piata. Desigur, poti folosi si afine congel
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si puneti gratarul in partea din mijloc. Intr-un bol mare, bateti untul cu zaharul. Incorporati ouale, unul
Incingeti cuptorul la 190 grade Celsius. Ungeti o tava pentru 12 briose. Intr-o tigaie adanca, la foc mediu spre mare, amestecati merele, zaharul brun
Asezati gratarul in treimea de jos a cuptorului si preincalziti la 220 grade Celsius. Intr-un castron micut, topiti la microunde 60 gr unt impreuna cu
Cerneti impreuna faina, praful de copt si scortisoara. Lasati deoparte. Intr-un castron mare, amestecati bine untul cu laptele, ouale si vanilia. Adau
Cu un cutit ascutit, decupati un capacel din fiecare briosa. Cu o forma mica, decupati mijlocul capacului (inimioara, steluta, trifoi...) Puneti in mi
Fierbeti castanele in putina apa pana se inmoaie, aprox 20 de minute. Pasati castanele in blender, adaugand treptat din apa in care au fiert, atat cat
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti toate ingredientele intr-un castron si mixati bine. Ungeti o tava pentru briose cu putin unt, sau f
Incalziti cuptorul la 160 C si puneti hartiute de briose intr-o tava de copt (sau folositi o tava din silicon). Puneti 85 grame fistic intr-un robot d
Intr-un bol mare, amestecati primele 5 ingrediente (uscate). Intr-un bol separat, bateti ouale cu iaurt si ulei. Combinati cele 2 amestecvri, fara sa
Intr-un bol mare, amestecati primele 4 ingrediente (uscate), iar in alt bol, urmatoarele 3 ingrediente (umede). Incorporati ingredientele umede in cel
Incalziti cuptorul la 160°C. Puneti untul, zaharul si extractul de vanilie intr-un vas si amestecati bine cu mixerul electric, pana obtineti o compozi
Amestecati cele doua tipuri de faina cu drojdia uscata si cu zaharul. Incalziti laptele, adaugand sarea. Puneti pe blatul de lucru amestecul de faina,
Preincalziti cuptorul la 175°C. Cerneti cele doua tipuri de faina, praful de copt si sarea impreuna pentru afanare. Frecati untul cu zaharul pana obti
Bateti untul, zaharul si vanilia (sau esenta de lamaie) pana devine o compozitie cremoasa. Adaugati ouale, unul cate unul, si continuati sa bateti. In
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Reteta briose
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita