Sirop
Aduceti zeama de lamaie, zaharul si rozmarinul la fierbere intr-o craticioara mica. Amestecati pana se dizolva zaharul, apoi micsorati flacara si mai
Combinati ingredientele lichide intr-un shaker fara gheata. Separati un ou si adaugati albusul in shaker. Agitati 20 de secunde ca sa se emulsifieze a
Pentru siropul de menta: Intr-o craticioara, amestecati zaharul cu apa si menta la foc mediu. Aduceti la fierbere, micsorati flacara si lasati pe foc
Puneti toate ingredientele intr-un shaker de bar umplut cu gheata. Agitati pana se raceste amestecul si streecurati apoi intr-un pahar de cocktail cu
Amestecati branza de vaci cu ouale, faina, zaharul si sarea. Modelati aluatul in turtite pe care le prajiti pe ambele parti pana sunt bine rumenite. S
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru sirop: Dizolvati zaharul in apa. Adaugati zeama de lamaie si aduceti la fierbere. Cand incepe sa fi
Pentru siropul de zahar: Pregatiti siropul punand intr-o cratita mai intai apa, apoi zaharul. Puneti la foc mic, lasati sa se incalzeasca timp de apro
Amestecati toate ingredientele in shaker, agitati bine si turnati intr-un pahar de cocktail rece. Foto: Cookipedia
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Intr-o oala, puneti zaharul, ouale si grisul si amestecati. Adaugati laptele, pastaile de vanilie si continuati sa amestecati. Adaugati zeama de lamai
Turnati ginul, zeama de lamaie si siropul intr-un pahar de tip sonda. Adaugati cuburi de gheata. Agitati bine. Completati cu apa minerala. Decorati cu
Bateti spuma ouale cu zaharul. Apoi, incorporati faina cernuta cu drojdie, cacao si sare, adaugand migdalele macinate la final. Coaceti la 180 grade C
Unele persoane adopta un regim alimentar vegetarian din motive medicale. Altele, cum sunt vedetele, vor sa aiba o silueta si un ten mai frumoase. Daca
Aduceti apa la fierbere si adaugati zaharul, amestecand pana se dizolva. Lasati pe foc pana incepe sa se transforme in sirop. Taiati destul de mare fr
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sirop
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita