Romania
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele. Se caleste amestecul de legume si carne de pui, condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Du
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele si parmezanul. Se caleste amestecul de legume si carne de pui in ulei de masline si vin rosu, ap
Se fierbe malaiul in lapte, astfel: se pune laptele la fiert si se adauga treptat malaiul, amestecand incontinuu ca sa nu se afume. Se adauga un pache
Se taie carnea de pui marunt (dupa ce se inlatura pielita). Dovlecelul si ciupercile se taie bucati mici si se amesteca apoi cu carnea, condimentele s
Se amesteca malaiul cu apa si sare. Se framanta bine, ca un aluat. Din compozitia obtinuta se modeleaza turtite de marimi medii. Fiecare turtita se pu
Intr-un castron de inox se bat ouale, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine, adaugandu-se bicarbonat. Se pune faina si se framanta pana se in
Carnea se taie cubulete, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumeneste in 3-4 linguri de untura. Se taie legumele, astfel: morcovii se taie cub
Se incinge o oala de inox cu fund dublu pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata cuburi. Se caleste carnea pana i
Se pregateste mai intai maiaua, in felul urmator: in apa calda se dizolva drojdia, apoi se adauga zaharul si 4-5 linguri de faina. Se lasa 10-15 minut
Rosiile se decupeaza si li se scoate miezul, apoi se asaza cu taietura in jos ca sa se scurga. Se umple fiecare rosie cu compozitia preparata conform
Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita antiaderenta. Se adauga scaricica afumata, se acopera c
Crapul se curata bine de solzi si se presara cu sare. Apoi se frige bine pe gratar, pe ambele parti, pana se rumeneste bine. Intre timp, se taie legum
Preparare aluat foietaj: Se pune faina intr-un castron si se presara cuburile de unt la temperatura camerei si taiate in bucati egale deasupra ei. Se
Se dizolva drojdia in o cana de apa calduta. Intr-un castron se pune faina, se face o groapa si se pune drojdia inmuiata amestecandu-se cu putina fain
Intr-o putina de aproximativ 20-30 litri se pune malaiul bine cernut prin sita deasa si amestecat cu un pumn de faina de grau, se face un cuib in el s
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Romania
Nu folositi decat zarzavaturi si legume foarte proaspete.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita