Reteta desert
Topiti ciocolata la microunde sau in bain-marie (baie de aburi) si cu ajutorul unei lingurite acoperiti formele de silicon pentru prajituri, inclusiv
Topiti ciocolata alba la bain-marie sau la microunde si distribuiti-o in mod egal in formele de inghetata inimioara, cu betisoarele de lemn puse in lo
Preincalziti cuptorul la 175°C. Cerneti si amestecati toate ingredientele uscate. Frecati spuma untul cu zaharul. Adaugati vanilia si laptele condensa
Topiti ciocolata la microunde sau in bain-marie. Cu ajutorul unei mici pensule de bucatarie, acoperiti cu ciocolata cavitatile formei de silicon model
Preincalziti cuptorul la 210 g Celsius. Ungeti o tava pentru placinta cu 2 linguri de unt. Pe o farfurie, presarati 2 linguri de zahar peste care asez
Incalziti cuptorul la 160°C. Puneti untul, zaharul si extractul de vanilie intr-un vas si amestecati bine cu mixerul electric, pana obtineti o compozi
Cerneti faina, amidonul si praful de copt pentru a le afana. Intr-o craticioara topiti ciocolata, amestecati-o cu uleiul, apoi adaugati laptele. Turna
Clafoutis este un desert frantuzesc facut din cirese negre si aluat mai gros. Reteta traditionala provine din regiunea Limousin si se pregateste cu ci
Intr-o oala, puneti zaharul, ouale si grisul si amestecati. Adaugati laptele, pastaile de vanilie si continuati sa amestecati. Adaugati zeama de lamai
Fierbeti apa cu zaharul, amestecati constant pana cand acesta se topeste, apoi reduceti la jumatate. Faceti pasta avocado-ul si amestecati-l cu laptel
Pentru aluat: Intr-un castron, amestecati faina cu melasa, adaugati untul, zaharul si galbenusul. Framantati aluatul bine si adaugati apa daca asa con
Amestecati toate ingredientele. Tineti la congelator 3-4 ore. Scoateti si amestecati pentru a impiedica formarea de cristale de gheata. Bagati din nou
Bateti ouale cu malaiul. Adaugati siropul de agave sau mierea, laptele, smantana si coaja de lamaie. Incorporati florile de salcam. Incalziti cuptorul
Mixati untul cu zaharul pudra. Adaugati in fir subtire galbenusurile batute si zeama de lamaie, amestecand manual cu grija pulberile cernute si aromel
Desfaceti pastaia de vanilie si puneti-o in smantana. Dati in fiert, opriti focul si lasati sa se aseze 1 ora. Scoateti pastaia si razuiti semintele i
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Reteta desert
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita