Romania
Se curata guliile, se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite (trebuie scobite rotund fara a fisura peretii guliei) dupa care se umplu cu aluatul de
Pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se calesc in ulei. La inceput pulpa si apoi restul ingredientelor. In ule
Ceafa de porc condimentata cu sare si piper se taie bucatele, se caleste bine in uleiul incins pana cand scade bine, se adauga la final usturoi, boia
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga usturoiul, chimenul si boia de ardei. Adaugam carnea de mangalita taiata in cuburi si o frigem. Stoarcem var
Pestele se curata, se spala, se taie in portii si i se da sare. Cartofii, ceapa si ardeiul verde se curata, se spala si apoi se taie in felii subtiri.
Se caleste ceapa, se pun carnatii sau slanina, bine prajite, dupa care se toarna cirul fiebinte amestecat cu branza. Se lasa cateva minute la foc, dup
Carnea de miel se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se taie in bucati mai mari. Dupa ce s-a calit
Ceapa se curata si se fierbe intreaga. Se da apoi la rece si i se scoate miezul. Se realizeaza apoi o compozitie din: nucile pisate bine in piua, pain
Se toaca ceapa si se dinstuie in ulei, dupa care se adauga faina alba. Se toarna supa de legume (sau apa si cubul de concentrat). Se curata si se toac
Se pregateste aluatul de clatite folosind ingredientele necesare. Se prajesc 8 clatite, cat mai subtiri si se scot pe o farfurie. Pentru umplutura, br
Intr-o oala mare fierbeti puiul impreuna cu foaia de dafin, condimentele, legumele si putina sare. Dati in clocot de 3 ori, spumati si de fiecare data
Apa se pune la fiert. Cand da in clocot se opareste malaiul, adica se pune apa fiarta peste cantitatea de malai, se amesteca (sa fie pastos) si se las
Pestele se pune in apa calduta ca sa se desareze bine. Daca e nevoie, se schimba apa. Se pune la fiert, se scoate si, dupa ce s-a racit, se dezoseaza
Pestele alb se spala, se curata, dupa care se inmoaie painea alba in apa. Dupa ce s-a inmuiat, painea se stoarce bine de apa. Verdeata se spala bine.
Crapul se curata, se spala si se portioneaza in 10 bucati si se prajeste. Ceapa se curata, se spala, se taie solzi. Usturoiul se curata, se spala si s
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Romania
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita