Bulion
Majoritatea oamenilor prefera o supa calda la masa de pranz sau chiar la cina. Acest lucru nu este rau, deoarece o supa te poate face sa consumi in to
Incingeti gratarul (A) sau preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius (B), in functie de cum vreti sa gatiti coastele. Incingeti uleiul si adaugati gh
Se intampla uneori sa te intorci de la cumparaturi cu altceva decat aveai trecut pe lista. Din graba, ori pentru ca le confunzi, "reusesti" sa iei bul
Mai intai se pregateste plamadeala astfel: se dizolva drojdia in 200 ml apa calduţa, se amesteca bine, se adauga zaharul, sarea si putina faina, lasan
Se caleste ceapa, pana prinde o culoare usor aurie si se adauga orezul. Apoi se adauga bulionul si condimentele. Se amesteca bine si se lasa la racit.
Mod de preparare coltunasi: Se pun ouale intr-un castron, se adauga faina si putina sare. Se amesteca faina cu ouale, apoi se framanta aluatul pana ce
Cu siguranta ai auzit de Julia Child, dar acum ai ocazia sa inveti sa gatesti dupa sfaturile ei: 1. Praful de copt isi pierde din putere daca este las
Se prajeste slanina si deasupra se pun 6-8 oua batute; din ele se face paparada (omleta), care trebuie taiata in bucati, cu furculita. Intr-o oala cu
Marinati carnea de iepure in otet si foi de dafin peste noapte, la frigider. Scoateti bucatile de carne de la marinat (pastrati foile de dafin), scurg
Umpleti un castron cu apa rece. Puneti fasolea verde intr-o oala cu apa clocotita si fierbeti 4 min. Scurgeti bine si puneti fasolea in castronul cu a
Se toaca ceapa pestisori si se pune la calit in ulei. Cand s-a inmuiat, se adauga carnea, iar cand aceasta a prins coaja, se stinge cu apa calda si se
Pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se calesc in ulei. La inceput pulpa si apoi restul ingredientelor. In ule
Modul de preparare a puiului este descris in detaliu in cartea "Anotimpuri gastronomice - Primavara", la pagina 107. Foto: Carte
Pestele se curata, se spala, se taie in portii si i se da sare. Cartofii, ceapa si ardeiul verde se curata, se spala si apoi se taie in felii subtiri.
Carnea de miel se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa si usturoiul verde se taie in bucati mai mari. Dupa ce s-a calit
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Bulion
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita