Crema
Se fac clatitele si se lasa in asteptare. Pentru crema se pune laptele la fiert cu smantana lichida. Se da intr-un clocot si se pune in laptele fierbi
Curatam mandarinele, le taiem in bucati de marime potrivita si presaram deasupra zaharul vanilat. Separat, batem iaurtul cu mierea pana obtinem o crem
Amestecam amidonul, 40g zahar, galbenusurile si 125ml lapte rece. Fierbem restul de lapte, zahar si pastaia de vanilie despicata. Legam totul cu amest
Intr-un bol se freaca untul cu o parte din zaharul pudra pana ce se obtine o pasta omogena. Intr-un alt bol se bat ouale cu restul de zahar. Cele doua
Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga smantana si se continua sa se amestece bine; faina se amesteca cu drojdia si apoi se toarna im ploaie pe
Intr-un bol al robotului de bucatarie puneti fructele rosii si pasati-le cu mixerul, transformandu-le in piure. Piureul se strecoara prin sita pentru
Topim untul la foc mic si adaugam piureul sau sucul de caise, zaharul si cacao. Amestecam pentru omogenizare, apoi luam vasul de pe foc si lasam amest
Laptele se pune la fiert cu batonul de vanilie ce a fost taiat in bucatele. Dati de-o parte de pe foc inainte de a incepe sa fiarba. Galbenusurile se
Batonul de vanilie se taie in dou, in lung si se introduce in vasul in care se fierbe laptele. Separat galbenusurile se freaca energic cu zaharul pana
Inmuiem gelatina in laptele rece cu 1 ora inainte de prepararea retetei. Batem albusurile spuma, adaugand treptat 100g zahar si cognacul. Batem smanta
Batem spuma albusurile cu praful de sare si dupa 4-5 minute adaugam zaharul pudra si cel vanilat. Batem spuma in 4-5 minute, astfel incat zaharul sa f
Untul se amesteca pana devine spuma. Se adauga 4 linguri de faina si se amesteca pana ce ce se omogenizeaza compozitia. Se lasa deoparte si se pregate
Curatam si spalam prazul, apoi il tocam marunt si il calim 10 minute in 50g unt, pana cand se inmoaie, dupa care adaugam supa de pui. Curatam cartofii
Taiem carnea in cubulete si o prajim in ulei, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Cand scade putin lichidul lasat de ingrediente, adaugam si ceapa toc
Inlaturam crusta de pe branza, apoi freacam branza cu untul pana amestecul devine moale si omogen. Modelam amestecul dupa imaginatie, apoi il presaram
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Crema
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita