Tarhon
Preincalziti cuptorul. Topiti jumatate din unt si caliti ceapa. Adaugati faina, amestecati si treptat adaugati laptele. Adaugati patrunjel si tarhon.
Din nici o mancare nu trebuie sa lipseasca ierburile aromatice. In ciuda anumitor ingrediente pe care le folosesti, daca nu pui si niste ierburi aroma
Pentru sezonul estival sunt ideale salatele. Nu stai mult timp in bucatarie, nu gatesti nimic la cuptor, dar poti sa servesti gustari dintre cele mai
Scurgeti boabele de fasole si puneti-le intr-o cratita mai mare. Acoperiti cu apa fara sare inca 2.5 cm deasupra boabelor. Puneti capac si fierbeti 1
Incalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Caliti ceapa si usturoiul cca 5 min in jumatate din uleiul de masline, la foc mic, pana devin moi. Nu le rume
1. Folositi o forma pentru tarta cu margine dantelata in care se intinde aluatul de patiserie, decupandu-l pentru a se potrivi perfect in forma. Se fa
Se sterge bine pastravul cu un servet. Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe in jur de 10 minute. Dupa ce s-a fiert se ad
Se pregatesc in cateva minute, ai nevoie de foarte putine ingrediente si sunt o gustare ideala. Acestea sunt bruschetele. Pe langa faptul ca te ajuta
1. Tarhon - e utilizat drept anestezic local in stomatologie; - are efecte antiseptice pentru cavitatea bucala; - e folosit in medicina traditionala p
Se prepara mai intai sosul tartar. Castraveciorii se taie cat mai fin si se scurg bine, dupa care se amesteca cu maioneza. Se incorporeaza smantana si
Sfecla se fierbe intr-o oala la foc redus timp de 15 min. Acestea trebuie sa fie semi fierte. Dupa acest interval de timp, se scurge apa, sfecla se cu
Carnea de miel se parleste la flacara directa, la aragaz pentru a inlatura eventualele fire din blana. Se spala bine in apa rece. Intr-o oala mai mare
Se pune uleiul la incins intr-o craticioara, dupa care se adauga ceapa si usturoiul si se inabusa la foc mediu 2-3 min, amestecand in continuu cu o li
Curatam pestele de eventualele oase si tocam carnea marunt. Amestecam pestele cu urmatoarele verdeturi tocate: cozi de ceapa, de usturoi si tarhon. Ad
Bostanul se lasa la copt in cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a copt, se scoate miezul si se aleg semintele. Floarea de conopida si broccoli se fierb
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Tarhon
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita