Visine
Toamna ne ofera o multime de fructe proaspete si gustoase, perfecte pentru a le transforma in placinte si prajituri. Totusi, ce facem daca ni se face
Scoateti samburii visinelor si preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati visinele cu zahar, amidon de porumb, zeama de lamaie si sare si
Visinele sunt foarte consumate in tara noastra, dar si in restul lumii. Daca iti plac, atunci ar trebui sa stii ca a venit momentul sa te bucuri de el
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Ungeti si tapetati cu faina doua forme rotunde de copt, cu diametrul de 20 cm. Intr-un castron mare, amest
Preparate in prajituri sau servite in stare naturala, visinele sunt un fruct iubit al verii, mai ales datorita gustului acrisor si racoritor. Iar daca
Topiti ciocolata la microunde sau in bain-marie. Cu ajutorul unei mici pensule de bucatarie, acoperiti cu ciocolata cavitatile formei de silicon model
Turnati toate ingredientele intr-un shaker si agitati bine. Turnati amestecl intr-un pahar cu gheata si decorati cu o felie de ananans. Foto: Flickr
1. Vanilie - intareste sistemul imunitar, astfel ca este eficienta impotriva infectiilor; - are efecte antioxidante; - populatiile antice considerau c
Pentru orezul cu lapte se pune un vas mai mare in care laptele impreuna cu batonul de vanilie (taiat in doua pe lungime si in doua pe grosime) se lasa
Intr-un bol al robotului de bucatarie puneti fructele rosii si pasati-le cu mixerul, transformandu-le in piure. Piureul se strecoara prin sita pentru
Amestecam apa cu zaharul si fierbem amestecul pana cand zaharul de dizolva, apoi il lasam la racit. Eliminam samburii si maruntim visinele cu un blend
Guliile se scobesc.Se toaca ciupercile si se amensteca cu usuroi si ceapa tocate respectiv restul de la gulii. Le asezam in borcan iar printre ele gol
Guliile se scobesc.Se toaca ciupercile si se amensteca cu usuroi si ceapa tocate respectiv restul de la gulii. Le asezam in borcan iar printre ele gol
Alegem corcodusele de samburi si le punem la fiert cu 2l de apa. Le fierbem la foc mic, altfel se tulbura zeama. Dupa 10-20 min de fierbere, strecuram
Amestecam ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si le batem cateva minute pana compozitia devine cremoasa si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Visine
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita