Coaja de lamaie
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt 5 vase ramekin si lasati-le deoparte. Tapetati cu hartie de copt o tava intinsa si intindeti
Feliati dovleacul, cu tot cu coaja, si fierbeti-l in apa cu sare pana se inmoaie, aprox. 15-20 de minute. Razuiti pulpa dovleacului si aruncati coaja.
Topiti untul la baie de aburi. Adaugati coaja de lamaie, zeama de lamaie, zaharul si sarea si amestecati. Bateti usor ouale cu galbenusurile si incorp
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Puneti in cuptor o tava de 23 cm si turnati apa - cam pana la 2 cm din inaltimea tavii. Ungeti 3 vase cera
Topiti untul intr-o tigaie si sotati ceapa si usturoiul 5 minute, sau pana se inmoaie, cu grija sa nu se arda. Adaugati ierburile (mai putin patrunjel
Topiti untul intr-un wok si rumeniti cate 5-6 bucati de pui odata. Pastrati puiul gatit deoparte. Adaugati ceapa si usturoiul si sotati 5 minute pana
Preparati o marinata din zeama si coaja rasa a lamailor, usturoi zdrobit, sare si piper si o lingura de apa. Puneti tonul la marinat intr-o cutie cu c
Topiti untul la foc mic. Adaugati ceapa si sotati pana se inmoaie si devine transparenta. Turnati vinul si lasati sa scada la jumatate, apoi adaugati
Amestecati toate ingredientele pentru marinata intr-un castron mediu nemetalic (preferabil din sticla) si folositi-o imediat. Marinati pestele 2 ore.
Spalati murele. Ungeti o tava de chec de 1 kg si preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati cu telul iaurtul cu zaharul, uleiul, zeama si
Puneti o treime din cantitatea de mure intr-o craticioara si presarati zahar. Puneti la foc mic spre mediu si amestecati din cand in cand, pana ce mur
Feliati si curatati pepenele galben. Prajiti cubuletele de branza in ulei 5-8 minute, la foc mediu, pana se rumenesc si devin crocante. Adaugati ustur
Puneti in robotul de bucatarie nautul, rosiile deshidratate, iaurtul pasta de susan si usturoiul. Pasati pana ce compozitia devine fina si omogena. Ad
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Frecati zaharul tos cu unt si coaja de lamaie. Adaugati miere, 5 ml zeama de lamaie si un ou. Amestecati c
Preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Ungeti cu unt o forma rotunda de prajitura (adanca, diametru 12-13 cm) si tapetati-o cu hartie de copt. La
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Coaja de lamaie
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita