Cacao
Intr-un vas metalic se amesteca bine ouale cu zaharul si maizena, care apoi se dizolva in laptele caldut. Se adauga smantana lichida si se amesteca sa
Cerneti faina intr-un castron si faceti un spatiu in mijloc, unde veti pune maiaua din drojdie de bere. Maiaua se prepara astfel: drojdia se freaca cu
Oul se freaca cu zaharul si vanilia intr-un bol, pana ce se omogenizeaza compozitia. Untul se topeste si se raceste. Se adauga compozitiei si se bate
Gelatina se dizolva in apa rece. Se pun pe foc smantana de patiserie, zaharul si esenta de vanilie fara sa fiarba. Se da acest vas deoparte. Gelatina
Cunoscut si utilizat in bucatarie inca din antichitate, arborele de Carob (Ceratonia siliqua) este originar din zona Marii Mediterane, unde poate fi i
In prima etapa se prepara cafeaua concentrata si apoi se raceste. Smantana de patiserie se bate cu mixerul. Se pastreaza in frigider in timp ce se pre
Intr-un bol se freaca untul cu o parte din zaharul pudra pana ce se obtine o pasta omogena. Intr-un alt bol se bat ouale cu restul de zahar. Cele doua
Etapa cheie a realizarii a trufelor este aceea in care topim ciocolata. Ciocolata se rupe in bucati mici. Separat, intr-un vas se pune smantana la fie
Batem albusurile spuma, adaugam zaharul, otetul, faina si, la final, nuca de cocos. Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem
Fierbem zaharul, laptele, cacao si untul intr-un vas pe foc pana da in 2-3 clocote si se topeste zaharul. Lasam la racit 5 minute, apoi adaugam galben
Se bat albusurile spuma cu mixerul (cu un praf de sare), se adauga fructoza si se bat pana se intaresc din nou; se adauga galbenusurile si esenta de r
Faina, impreuna cu cacaua si cu zaharul se amesteca cu un tel in forma de para in asa fel ca sa devina o compozitie omogena, intr-un vas ce urmeaza sa
Bateti spuma, ouale si zaharul tos. Adaugati laptele, untul topit si racit, apoi coaja rasa de lamaie si de portocala. Adaugati faina, cacaua si prafu
Frecam untul cu mierea, adaugam galbenusurile, pe rand, si apoi zaharul. Dupa ce compozitia s-a omogenizat, adaugam alternativ si treptat laptele, fai
Amestecam praful de copt cu bicarbonatul, sarea si faina. Adaugam zaharul, oul intreg, iaurtul, untul si amestecam bine. Punem apoi vanilia si pudra d
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Cacao
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii Jalapeno
Cunoscuti in varianta lor uscata si sub denumirea de ardei iuti chipotle, ardeii Jalapeno sunt origi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita