193135987363285

Arhiva coolinaria

Sos BBQ
Se pregateste imediat si este ideal pentru coaste de porc la gratar sau aripioare de pui.
Mousse de ciocolata neagra
Serviti acest delicios mousse de ciocolata cu palmieri sau alte produse de patiserie dulci, fara umplutura.
Snitele de porc cu secara
In loc de faina sau pesmet, cum preparati de obicei snitelele, folositi paine de secara maruntita.
Placinta cu varza si branza
Puteti cumpara aluatul gata preparat pentru placinta sau il puteti coace acasa, in orb, dupa reteta preferata.
Prajitura cu ciocolata si miere
Cantitatile date sunt pentru o prajitura rotunda cu diametrul de aprox. 18 cm (6 portii).
Salata marocana de morcovi
Spre deosebire de salatele de morcovi clasice, pentru aceasta reteta morcovii se fierb putin in prealabil, iar salata se tine la rece cat mai mult posibil, ca sa se intrepatrunda aromele.
Oua jumari pufoase
Secretul jumarilor pufoase este... laptele! Serviti la micul dejun cu paine prajita unsa cu unt.
Tarta cu avocado si lime
Cu numai 6 ingrediente, aceasta tarta fara coacere se prepara foarte usor.
Gogosi aperitiv
Crocante la exterior si pufoase in interior, aceste gogosele inlocuiesc painea clasica si merg de minune cu salate si tocanite, dar si unse cu gem sau miere, alaturi de o ceasca de ceai.
Sandvis cu naut
Aceasta reteta de salata de naut cu maioneza este perfecta pentru 4 sandvisuri. Atentie: fiecare sandvis contine 320 de calorii!
Colacei cu ciocolata
O reteta extrem de simpla, pentru care aveti nevoie doar de aluat de foietaj si crema de ciocolata preferata.
Pateuri cu branza si spanac
O gustare delicioasa, care inlocuieste cu succes produsele de patiserie din comert.
Supa de cartofi cu broccoli
O supa cremoasa cu branza si cartofi la cuptor, completata cu buchetele de broccoli si ceapa. Serviti-o cu smantana si ceapa verde tocata.
Gem de capsuni cu ciocolata
Obtineti un borcan de 500 ml plin cu o bunatate desavarsita!
Quesadilla cu carne de crab
Daca va place quesadilla si ati vrea sa incercati acasa o reteta noua, asta este o varianta foarte reusita!
Pesto de coriandru
Serviti acest sos piperat cu friptura de pui si de porc sau folositi-l in reteta preferata de curry.
Salata de spanac cu capsuni
Dupa Masa de Paste imbelsugata, ne delectam cu o salata usoara!
Cod in stil mediteranean
O doza de ingrediente mediteraneene (masline, rosii, usturoi si ardei) imbunatateste semnificativ orice mancare cu peste. Serviti preparatul cu branza feta maruntita.
Supa de nasturel cu iaurt
Incercati o supa racoritoare cu iaurt si lamaie.
Placinta cu ananas
Deserturile cu ananas din conserva sunt foarte usor de preparat si se pot gati in orice anotimp.
Mancare de miel cu cartofi si bacon
Mancarica de cartofi cu carne se poate prepara foarte bine si cu miel, nu doar carne de pui sau porc.
Limonada libaneza
Vremea frumoasa la care visam ne imbie deja cu bauturi racoritoare!
Prajitura cu portocale si mac
Toti avem o reteta preferata de prajitura cu mac, dar nu strica niciodata sa incercam ceva nou.
Cotlete de miel in crusta de mustar
Martha Stewart ne propune o noua reteta de Paste, pe care o puteti servi cu piure de cartofi, napi si spanac.
Marinata pentru frigarui
Desi aceasta marinata se preteaza pentru orice fel de carne, este cu adevarat pusa in valoare atunci cand preparati frigarui.
Chec cu nuca si merisoare
Pe langa cozonacul impletit traditional, cu nuca macinata, rahat si cacao, se poate servi si un chec simplu, cu merisoare si bucati mai mari de nuca.
Mancare de miel cu ochiuri
Acest mic dejun irakian, condimentat si satios, serveste 4 persoane si isi are originea intr-o colectie de retete mesopotamiene din secolul X.
Sos de branza albastra
In combinatie cu aripioare picante, pizza sau risotto cu pere caramelizate, acest sos este un deliciu!
Piure de capsuni cu rubarba
Ideal de servit ca umplutura de clatite sau ca sos pentru inghetata de vanilie.
Piept de pui cu branza
Serviti aceste bunatati usoare cu o garnitura de cartofi la cuptor.
Miel cu naut si mazare
Cantitatile date sunt pentru 2 portii delicioase, rapide si inedite cu carne de miel.
Paste cu sos de rucola
Aceasta reteta de gnocchi reinventeaza sosul pesto clasic, iar daca nu gasiti seminte de pin, puteti incerca si cu nuci caju.
Supa de zucchini cu usturoi
O supa cremoasa, plina de vitamine, de care va puteti bucura vreme de... 6 portii.
Nuci caju condimentate
Martha Stewart da un suflu nou nucilor caju, condimentandu-le cu ghimbir, coriandru, chimen si coaja de portocala.
Chec cu iaurt si goji
Serviti acest chec dietetic la micul dejun - obtineti 2 portii ultra-satioase.
Salata de vinete sudaneza
Nelipsitul nostru aperitiv, salata de vinete, se poate completa cu unt de arahide, chimen si ardei iute.
Dressing de cocos pentru salate
Stropiti salata preferata cu acest dressing sau folositi-l in sandvisuri.
Salata de cartofi cu pastrav afumat
Obtineti 4 portii de salata inspirata din bucataria australiana, satioasa, de servit ca fel principal.
Prajituri cu lamaie
Pufos, cremos si usor crocant - da, toate 3 la un loc! In plus, se prepara foarte usor.
Sos de friptura cu ceapa
Acest sos preparat in casa este ideal pentru gratar si burgeri.
Gogosi cu ciocolata la cuptor
20 de gogosele delicioase cu sos de ciocolata si topping de fistic, alune, fulgi de cocos si bombonele colorate (sprinkles).
Turtite de cartofi cu avocado
O cina rapida si gustoasa pentru 2 persoane.
Sos de spanac si anghinare
Cu chipsuri tortilla sau crutoane de lipie, acest sos fierbinte (dip) va face senzatie!
Fursecuri cu alune de padure
Cantitatile date sunt pentru aproximativ 25 de fursecuri foarte usor de preparat.
Paste cu pui si legume
Puteti folosi farfalle (fundite), penne sau alte paste de mici dimensiuni.
Chipsuri de branza
Aceasta reteta se prepara cel mai bine cu branza cheddar sau parmezan. Evitati mozzarella pentru ca este prea moale.
Placinta cu branza si dulceata
Serviti placintele cu lapte rece sau cafea fierbinte.
Fasole verde condimentata cu rosii
Se poate servi fierbinte sau la temperatura camerei, iar fulgii de migdale ii puteti inlocui cu seminte de pin.
Salata de rucola cu mere si avocado
Cantitatile date sunt pentru 2 portii generoase de salata, pentru o cina usoara.
Gogosi-briosa cu gem
Au gust de gogosi umplute cu gem de capsuni, dar sunt mai usor de preparat!



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Chana dal
Dal este un fel de mancare specific Indiei si zonelor invecinate, care se realizeaza din legume boab...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"A citi fara sa gandesti e ca si cum ai manca fara sa digeri"
Edmund Burke
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro