193135987363285

Tips & tricks

Home» Sfaturi culinare» Tips & tricks
Sfaturi Tips & tricks - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor ajuta data viitoare c
Sfaturi Tips & tricks - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deosebita. Tu stii sa-l f
Sfaturi Tips & tricks - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau asa cateva ore, pan
Sfaturi Tips & tricks - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa creasca frumos cozo
Sfaturi Tips & tricks - Sfaturi pentru o coliva aromata
Maine sunt Mosii de iarna (18 februarie), o zi in care gospodinele dau de pomana diverse mancaruri, de sufletul celor morti. In unele zone din tara se obisnuieste sa se prepare coliva cu aceasta ocazi
Sfaturi Tips & tricks - Sfaturi pentru gatit urzici
In perioada urmatoare, la mare cautare prin piete vor fi urzicile. Calite, puse in ciorbe sau in placinte, ele reprezinta o varianta buna pentru diversificarea regimului zilnic. Iata cateva sfaturi pe
Sfaturi Tips & tricks - Sfaturi pentru gatit sfecla galbena
Mai putin folosita in bucatariile noastre, sfecla galbena are un gust si o aroma foarte bune. Se inrudeste, bineinteles, cu sfecla rosie, dar exista si cateva diferente. Iata cateva caracteristici def
Sfaturi Tips & tricks - Cum se gateste hrisca
Unii spun ca hrisca este inrudita cu cerealele, dar este, de fapt, samanta unei plante din aceeasi familie cu macrisul si rubarba. Persoanele cu sensibilitate la gluten o prefera in locul orezului. De
Sfaturi Tips & tricks - Sfaturi pentru o maioneza cat mai gustoasa
Ce au in comun salata boeuf, salata a la russe si salata cu piept de pui? In afara de faptul ca toate sunt salate, contin maioneza. Cand le prepari, ideal ar fi sa nu cumperi maioneza, ci s-o faci chi
Sfaturi Tips & tricks - Cum faci diferenta intre ouale proaspete si cele vechi
Ouale constituie o sursa foarte buna de nutrienti si vitamine. Este necesar insa sa fim atenti la termenul lor de valabilitate, pentru a nu avea mai apoi probleme de sanatate. Cel mai adesea, le cumpa
Sfaturi Tips & tricks - Pui intreg la cuptor? Jamie Oliver te invata cum
Ori de cate ori e o sarbatoare mare sau organizezi o reuniune de familie, nu uita sa pregatesti un pui intreg la cuptor. Are gust foarte bun, se prepara simplu si atrage rapid atentia, datorita nu doa
Sfaturi Tips & tricks - Cum sa gatesti cu miere de albine – 7 motive sa o folosesti cat mai des
Daca te gandesti sa faci o schimbare in regimul alimentar zilnic, incepe prin inlocuirea zaharului cu mierea de albine. Uite cum trebuie sa procedezi atunci cand o folosesti la gatit, pentru ca rezult
Sfaturi Tips & tricks - Sugestii inedite pentru macaroanele cu branza
Macaroanele cu branza sunt un preparat destul de popular si de simplu, insa asta nu inseamna ca trebuie sa le gatesti mereu la fel. Iata cateva moduri in care le poti reinventa. 1. Pentru mai multa nu
Sfaturi Tips & tricks -  Cum curatam vasele dupa micul dejun
Micul dejun este prima masa a zilei si cea mai importanta. Chiar daca nu ai mereu chef sa speli vasele dimineata, afla ca este un pas foarte important pentru intretinerea lor. 1. Grasimea e periculoas
Sfaturi Tips & tricks -   5 greseli cand facem guacamole
Guacamole este o gustare usoara si ideala atunci cand avem oaspeti. Totusi, oricat de simplu pare, exista cateva greseli comune care te pot impiedica din a obtine un guacamole perfect. 1. Nu alegi avo
«Previous 1 2 3 Next »


Citeste mai multe articole in arhiva Sfaturi culinare | Tips & tricks


Ce pot gati cu ce am in bucatarie?

Vrei sa vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie?
Alege ingredientele disponibile din lista de mai jos, apoi apasa butonul "Combina ingredientele".
Dupa apasarea butonului o sa iti apara retetele culinare ce contin ingredientele selectate.

Vezi ce poti gati cu ce ai in bucatarie pe coolinaria.ro

Vezi mai multe ingrediente »

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Chana dal
Dal este un fel de mancare specific Indiei si zonelor invecinate, care se realizeaza din legume boab...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Legile lui Murphy despre razboi: Poti sa te plangi cat vrei in legatura cu portiile de mancare, dar tine minte, s-ar putea sa fie ultima ta masa, asa ca mai bine bucuta-te de ea"
Edward A. Murphy
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro